Fiberprojektet – fler måste ansluta sig

Här följer ett viktigt meddelande från  Jennie Lindholm på Fibergruppen som arbetar för att fler ska få fiber i bl. a området kring Kungsbacken- Kopparhult- Ösjö.   Nu gäller det att bli fler om det ska bli något av! Det är en satsning på framtiden – så häng på!

Den förlängda kampanjperioden för vårt projekt hos er i Tiveden, Borasjön och Kyrkhävden stängdes den 6 augusti och vi hade en liten ökning från förra uppdateringen i slutet på juni, men i dagsläget är det tyvärr inte tillräckligt med avtal för att vi ska kunna starta en byggnation.

Vi undersöker olika möjligheter eftersom vi självklart vill kunna bygga fibernät hos er.

Det finns fortfarande chans att beställa fiber för era grannar, men nu när beställningsperioden är slut kommer dessa förfrågningar hanteras individuellt för att vi ska försöka göra byggkalkylen rimlig. Vi hoppas på er förståelse för detta.

Hus som innebär max 200 m extra schaktsträcka i mjukmark kan tas in i projektet.

Dessa intressenter hör av sig till Öppen Fibers kundtjänst på tfn: 020-40 24 00, förfrågan skickas till oss som bedömer avstånd/kostnad, vi ger besked till Telia som i så fall kan godkänna/neka förfrågan från kund.

Tiveden               33 st
Kyrkhävden        19 st
Borasjön             26 st

Totalt                   78 st

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.