Fiber – etapp 3 – hur ska det gå?

Den sista etappen av fiberprojekt har blivit en seg historia.  Ännu vet vi inte om den blir av eller ej.  Under årens lopp har många  varit inblandade.  Ju fler kockar desto sämre soppa heter det  och det stämmer nog på detta projekt också.

Utvecklingsgruppen började för några år sedan med att skicka ut en intresseanmälan. Så förändrades reglerna och nu skulle Fibergruppen sköta kontakterna med presumtiva fiberkunder.  Ny intresseanmälan skickades ut.  Det senaste utskicket kom från Telia där man skulle skriva på kontrakt!    Det bästa sättet att sprida information är tala med varandra. En uppmaning till dig som skrivit på och dig som inte skrivit på – prata med varandra!
Det vore synd om etapp tre går i stöpet för att en del  missat att skicka in kontraktet till Telia. Alla tre utskicken rör samma sak -att ge dig tillgång till bredband.
Har du missat att beställa, skynda på och gör det. Läs mer här .

Några skäl för att skaffa fiber nu

  • Det är alltid billigare att hänga med när alla andra gör det.  Visst går det ibland att få en uppkoppling senare – men erfarenhetsmässigt så vet vi att det blir bra mycket dyrare. Kan utan vidare kosta det dubbla!
  • Ska du någon i framtiden sälja – så är det en klar fördel att ha bredbandsanslutning.
  • Allt mer ska göras via Internet – då är en snabb och säker uppkoppling en förutsättning.
  • Ryktesvis så verkar koppartråden att tas ner – då försvinner möjligheten till ADSL.

Tänk på framtiden det är där vi ska tillbringa resten av våra liv.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.