Följ Covid19-statistik för Region Örebro

Här kan du hitta statistik på alla ledder för Covid-19 läget  i länet.
Jag börjar på att bli less på att vara isolerad från omvärlden, väntar på vaccination så att det går att träffa barn och barnbarn igen. Tittade på antalet vaccinerade  och insåg att det kommer att dröja innan det blir min tur.  Men det är ju positivt att det kommer att gå att beställa tid per telefon och inte endast med mobilt id.

Vill du ha senaste nytt så  uppdateras  statistiken på onsdagseftermiddagarna.

Jättebra med mobilt id  i många sammanhang. Jag använder det dagligen. Det är ju rätt praktiskt om min man och jag kan beställa tid så att vi kan komma tillsammans, men det går mig veterligen inte att göra så via mobilt id. Så himla roligt är det ju inte att behöva åka två gånger till Hallsberg för att få vaccin.  I höstas ringde jag vårdcentralen för att beställa tid för den sedvanliga infuensasprutan.