Nästa Örnsköldsvik och sedan en helg med tantkunskap!

Nu tar jag ledigt – mellan hägg och syren.!  Åker till Örnsköldsvik och deltar i Landsbygdsriksdagen.  Det ska bli roligt att byta miljö ett tag. Har läst en del om orterna i Ångermanland/Medelpad och konstaterar att det där som här är full fart på landsbygden.

Det fanns många inspirationsresor att delta i och efter många funderingar så slutade med från världsarv till kulturarv.

Det är alltid spännande att se vad andra hittat på.

Det är seminarier av olika slag.  Ett populärt område är ju fiber till alla så fort som möjligt.  Både Telia och IP-Only finns på plats som föredragshållare och utställare.  Fiber tillhör ju mina specialintressen är i världen.  Telia har ett paradprojekt i Sunne som man ska berätta om.

Den 26-27 maj så är det dags att slå upp ladugårdsdörren för mitt egna  fiberprojekt.  Ja, mitt påhitt att göra något runt tantkunskap, är ju faktiskt ett riktigt fiberprojekt när jag tänker efter.   För att skapa ett bra samhälle så behövs kunskap om både ull, lin och optofiber och en och annan blanktråd med el i!

Det är trångt på ladugårdbacken – vi är väl instängslade – för att hålla en del inne och andra ute.  Nere vid det som jag av historiska skäl kallar gränsen  går det bra att parkera.  Jag håller på att klura ihop bilder och informtion om landsvägen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.