Susanne Urberg – ny ordförande i TIF

TiF hade årsmöte den 23 mars.  Stämman leddes med fast hand av  Björn Palmqvist.  Till ordförande valdes Susanne Urberg.
Mats Liljesson avtackades för sina år som ordförande.   Under dessa år har idrottslokalen fått solceller på taket och de gamla nycklarna har ersatts av kodlås.   Gymmet har vuxit – här finns alla möjliga  apparater för att träna.

Aktiviteter kommer och går.  för ett 10-tal år sedan var det  bågskytte som. gällde. Helt otroligt att en liten förening med ett par 3 stycken aktiva bågskyttar kunde  arrangera ett SM 2010.. Hela bygden ställde mangrant upp!   Lärde mig ett nytt ord – buttar.  Det klistrades  bilder. Banan lades i Ösjönäs i närheten av Nationalparken. Det var vad jag kan förstå en spektakulär bana. Det fanns mål högt upp i träden, och på flottar i sjön.  Det lagades mat och  serverades kaffe.  Huvudräkning behövdes för att räkna målpoäng. Domare utbildades.

En webbsida på Idrottonline var ett måste.  Resultat skulle publiceras snabbt.  Det var lite svettigt att få till sidan,  men det var väldigt roligt att få jobba med ett professionellt  publiceringsverktyg.
Ja, det fungerade faktiskt.  Har letat i min fotosamling och konstaterar att det finns alldeles för många bilder från Bågskytte-SM 2010 och från tävlingen vid Häggeboda något år senare.

Innan bågskyttet så var det friidrott som gällde. Friidrotten hade en egen sektion, där Ludvig var den stora stjärnan.

Vad är det som TIF kommer att jobba för nu?
Här aktiviteterna som  finns idag.

Järngymnastik, söndagar, Ylva 070-235 60 43 och Susanne.
Innebandy, onsdagar, Susanne. 070-296 60 79.
Motionsgymnastik, torsdagar, Marie 070-553 31 42, drop-in.
Gym, introduktion till nya användare (>16år), Göran 070-696 51 02.
Bastu, fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.