Var med och forma Tiveds framtid

Uppsnappat på Vårt Laxå på Facebook  den 26 februari

Var med och forma Tiveds framtid!

Vi söker dig som vill vara med och påverka. I april startar arbetet med att ta fram en vision och en utvecklingsplan för Tived. Under 2018 kommer en grupp engagerade Tivedsbor att träffas 5–6 gånger på kvällstid och på en tid som passar alla. Utöver Tivedsbor deltar stadsarkitekt Tobias Jansson, kulturchef Tomas Dahlberg samt Hans Traav från utvecklingsenheten. Önskvärt är att bilda en bred grupp med tonvikt på barnfamiljer, nyinflyttade och unga vuxna. Gärna också en företagare respektive en föreningsrepresentant. Vi vill ha med deltagare från både Sannerud och övriga Tived. Kontakta hans.traav@laxa.se om du är intresserad av att vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.