Nytt på hemsidan

En del försvinner annat kommer till!

Bort med evenemangslänken:

Har tagit bort evenemangslänken som gick till Tiveden.se.  Sidan uppdateras inte längre.  Sedan oktober har Laxå kommun tagit över www.tiveden.se samt mejlen info@tiveden.se.  I början av nästa år så ska en ny uppdaterad version av Tiveden.se läggas ut. Den kommer att vara responsiv dvs den kommer att anpassa sig till den apparat den visas på. ( Precis som Tiveden.nu gör). Det är jättebra. Den kommer också att översättas på riktigt till engelska, tyska och holländska. Det är också bra – Goggleöversättningar i all ära, men det blir rätt tokigt ibland.

Ny länk till Askersunds evenemangskalender.
En förnämlig kalender som rymmer orter som Tiveden, Tiveden med omnejd, Sannerud…
Under arenor finns både Dammtorp och Tivedstorp

Ett bra tips för dig som ordnar något se till att det kommer med i den kalendern.

Mera vardagliga och återkommande händelser lägger jag in kalendern  Händer i Tiveden.  Då är det bra om du hör av dig till mig

In  med kollektivtrafik, Ta sig hit!
Utvecklingsgruppen med Madde i spetsen har under många år kämpat med få till en busslinje. Förra hösten så blev den av!Titta under ” Ta sig hit”  så finner du länkar till direktinfo om busslinje 761 och anpassad anrops trafik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.