Ska kommunfesten bli gravöl för TUG?

Det är med sorg i hjärtat som jag nyss läste protokollet från TUG:s månadsmöte den 12 februari. Ska kommunfesten i Åboholm bli gravöl för TUG?
Sedan 2003 har jag varit bott permanent här och följt TUG och alla andra föreningars verksamhet. Det har varit självklart att bidra med erfarenheter och kunskaper som från mitt arbetsliv. Det har varit roligt och stimulerande.
Det är inte så enkelt att flytta ”hem” igen efter 40 år i Stockholm. Mycket har förändrats under åren på olika plan – samhället har förändrats, människorna är inte de samma. Den enda generation som jag kände när jag kom tillbaka var mina föräldrars generation eller ännu äldre och de är ju alla är borta sedan många år.
Föreningslivet har varit en väg för att lära känna yngre generationer.
Jag har fått kunskap om vad som är på gång i bygden.
Gjorde en hemsida sid åt TUG – för det skulle man ju ha! Men när ingen skrev på den så tog jag över och på den vägen har det varit 20 år.

Halkade in i det stora Dialog-Tiveden projektet. Sköna maj vidgade vyerna med kontakter runt hela Unden. Tänk vad man kan åstadkomma med samarbete. Julmarknaden 2023 – en liten marknad som växte. Arbetsgruppen hade roligt och då händer saker!
I brevet som skickats ut till alla som bor i Tiveds socken kan du läsa om allt som TUG åstadkommit.

Jag är säker på att TUG behövs! Utan TUG så kommer potthålen på byagatan bli allt fler. Det behövs en talesman för bygdens folk, annars är risken stor att sockna blir bortglömd. Syns man inte så finns man inte!

Det är ofattbart för mig att det ska vara så omöjligt att få till en ny styrelsen.
Med vänlig hälsningar
Anita

Man saknar inte kon förrän båset är tomt