Plantlotteri

Det kommer att finnas ett lotteri med plantor och krukväxter.
Mina bidrag är växter med historia. Jag har många krukväxter, minnen av människor jag känt en gång för länge sedan. Elefanttunga som växte hos mormors bror Kalle i Skirbråten. En porslinsblomma som hunnit bli 50 år, ett minne från mitt första besök i Töre. Lyckoklöver som allt i funnits här. En lyckoklöver från Lovisa i Lomtärn. Skira rosa blommor spirar på våren i Lyckoklövern, om natten dofter porslinsblomma tungt och jag minns farmor Edit.
Vore roligt om du vill bidra med något. – Ett blomskott, en planta att stoppa ned på en tom fläck i trädgården. Jag tänkte ta med en Mattram.
Jag råkade stoppa ned en massa pumpafrön.. Inget hände , men så plötsligt så exploderade i krukorna. Världens bästa marktäckare.

Hör gärna av dig om du vill skänka något.