Hej medlemmar i TIF

Nu söker valberedning dig som är intresserade av vara en del av festkommittén.

Vad gör man då där? Ser till att det blir ett midsommarfirande, med midsommarstång, musik, lotterier, fika, lekar vid stången. Här är fritt fram att skapa något nytt när vi åter kan träffas. Åboholm har med styrelse och ordförande Susan i spetsen fixat och donat både ute och inne under de senaste åren. Det är nytt och fräscht överallt! Här gympas det och styrketränas. Nu är det dagas att göra en omstart för festkommittén. Åboholm har ju sedan tillkomsten på 1930-talet varit välkänt för fester av olika slag. Det var här som Stickan Andersson uppförde Tivedshambon. Här har varit Röda Korset firat valborg, Tiveds skolbarn uppträtt …

Nu söker vi dig som vill vara med och ordna fest och glädje i Åboholm igen. Vad kan du bidra med? -Någon måste göra något – annars blir det ingenting.

Hör av dig till valberedningen Anita Karlsson. tfn 070-5499 665