Vad ska TUG jobba med i höst?

Vad ska TUG jobba med i höst?  Det var det stora ärendet på mötet med underrubriken –  Har ni hört något som Tivedsborna funderar över eller saknar i vår bygd?

Nedskräpning är det allmänna bekymret, alla i församling hade något att bidra med.  Knökfyllda soptunnor, skräp i dikeskanterna o.s.v. Många tivedsbor plockar sopor och lägger i egna sopkärl.   Det är ej rimligt att det ska vara så.  Enligt Lisa ej någon nedskräpning runt Nationalparken.

Konstaterades att Nedskräpning är en punkt i Tivedsplanen! Så vår förhoppning är att kommunen tar tag i det allmänna nedskräpandet.

Mötesplats Biblioteket som stoppas av corona,  hoppas att vi kan göra en nystart  under hösten. Populärt och många besökare.

“Bygdeplan för Tived år 2006”  delade Madde ut.  Det kan bli en inspirerande sommarläsning.   Vad har hänt under de 14 år som gått sedan den skrevs?  Vad kan vi tag i och arbeta vidare med?

Nu hoppas TUG att många kommer med idéer och förslag på vad som utvecklingsgruppen ska ta tag i.  Lyft luren, skriv, mejla…synpunkter från alla byar är välkomna.