Info från månads mötet 8 juni

Igår den 8 juni var det månadsmöte i TUG. Nästan hela styrelsen med suppleanter var närvarande .

  • Johan Arndt  informerade om Konst-i-ring och hälsade alla välkomna ut att se året utställning med tema eld-jord, luft och vatten.   Det skulle ha bli ett stort jubileumsjippo var det tänkt – men Corona.  Det blir ingen invigningscermoni och inte öppet fik -men skogen är stor och det är lätt att hålla avstånd, så välkommen ut.
  •  Lisa Szanto, projektledare för 10 mil cykelvägar vill visa att det finns mycket att uppleva på cykel utanför både Nationalpark och kyrkbyn Sannerud.  Det är Laxå kommun som är projektägare. Leader Mellansjölandet har beviljat  projektet, Cykla i Tiveden 877.265 kr. Projektet vill fokusera på att utveckla cykelturismen i Tiveden genom att skapa ett antal väl utmärkta och vackra cykelleder.  Kontaka Lisa om du vill veta mer, eller tipsa om cykelleder.
  • Ekonomidiskussion.  Många föreningar påverkas negativt av allt som ställdes in på gå rund av det lilla men farliga viruset corona.
    Sannerudsmarknaden är den enda större inkomstkällan för många föreningar.  Finns det bidrag att söka var frågan?  Kontakt ska tas med Hela Sverige, som snart har digitalt årmöte och som i samband med detta skickat ut en enkät om  Coronapåverkan på föreningar.
  • Det stora ärendet togs upp efter kaffepausen.  Det är så stort att det får ett eget inlägg!  Vad ska vi jobba med under hösten?
  • för övrigt så läggs inte de interna mötesprotokollen ut me hemsidan.