18 onsdagar i bibblan – kan det var nå´t? Jo men visst!

18 uppbokade onsdagar!  En hisnande tanke, 54 timmar i en gammal skolsal med gamla dammiga böcker och inga besökare .  Vad har vi hitta på?  Dötrist att sitta där och uggla och längta hem till spinnrocken  –  det är ju så skönt att sitta hemma vid en sprakande vedspis med en spinnande katt i knät!

Men oj vad roligt det är när besökarna  nästan hänger på låset klockan två.  Lyckan blir inte mindre när Monica kommer med  2 påsar nybakade blåbärsmuffins.  Karin hade lite saker till loppisen med sig.  Någon sa att det ar skönt att ha någonstans att gå, att få något annat att tänka på när livet känns motigt på alla vis.
Det dröjde inte lång stund förrän många satt djupt försjunkna i klippböcker och andra ägnade sig åt dagens nyheter i NA.

I dag fick vi bläddra i Sara i Ykullens pärmar.  Vi togs till baka till gamla tider. Här fanns klipp på Oskar i Skytthem, “Oskar på soffa” så hette radioprogrammen från  1958, där Lars Madsén var ute och intervjuade gammalt folk i Tiveden.  Karin hade varit på auktionen efter Oskar, och ropat in en stor kista.   Min mamma var också där så  hemma hos mig hänger en en tavla som Alexander Melin målat. Det lär ska ha vara hans första  första oljemålning.

Det är en trogen skara som kommer på onsdagarna.  Varje gång dyker det nya ansikten.