Hört på styrelsemöte och medborgardialog i maj

Det här pratades om på styrelsemötet den 13 maj:
Sannerudsmarken.  Ansvarig för knallekontakter är Kristina som har skickat ut 117 inbjudningar till knallar som deltagit under åren.

Beslöts at kontakta Civilförsvaret. Det är tryggt att ha sjukvårdskunnigt folk på marknaden

Slåtter – Parkeringar, riddarbanan gräset måste slås – vem gör det? 

Medborgardialog  tisdagen den 14 maj. Tjänstemän och politiker kommer till skolbyggnaden för utbyte av information.  viktigt att många kommer  för att framföra TIveds åsikter i olika frågor.

Med borgardialogen den  14 maj
Möteslokalen, stora salen i Skolbyggnaden var fullsatt!  Uppslutning var god kan man minst säga  här fanns bl. a. representanter för barnfamiljer och många som besviket  hoppats på fiberanslutning.  Här för att besvara undringar om det ena och andra fanns kommunstyrelse  ordförande  Rudolfsson och utvecklingsansvarige Traav samt några politiker av olika färg.  Ett rykte om nedläggning av förskolan visade sig just vara endast ett rykte. Det finns inget parti som skulle förslå något sådant.
Klippa koppartråd utan att ha fått  tillgång till fiber – det är däremot verklighet för alla som i åratal väntat på att delprojekt tre skulle bli av.  Bedrövligt! Nu hade det gjorts en stor ansträngning för att få med så många som möjligt – och så får man nobben av Telia för att det inte gick ihop sig för företaget!
Personligen kan jag inte begripa  varför man inte samarbetar och passar på att lägga ett ett tomrör för fiber när det grävs någonstans.