Ny sida – Anslagstavlan

Nu finns en ny sida.  Anslagstavlan!   I Skolbyggnaden  har de senaste veckorna funnits en utställning med bilder på utställning med bilder på anslagstavlor  Vart jag än kommer dras mina ögon till anslagstavlor.  Kollar alltid anslagstavlorna innan jag går in för att proviantera i Tiveds Lanthandel.
När Marlis på  Tiveds Camping frågade om jag kunde publicera att det behövdes folk till Campingen, så  fick jag en idé. En sida för annonser av olika slag.  Det är ju faktiskt så att  www. Tiveden.nu är en anstavla för vad som händer och sker i bygden.   Så på försök har jag  skapat sidan Anslagstavlan. Vet inte riktigt hur den ska fungera.

På en liten ruta överst i högerkanten  kan du läsa Anslagstavlan.
Klicka på bilden och vips så har du förflyttat dig till anslagstavlan!

Det är ingen avancerad mall som ligger bakom hemsidan, men lite fantasi så kan man åstadkomma mycket.   Nu testar vi!  För att göra det enkelt för mig så är det bra om jag får en bild i jpg.
Med hälsningar från  webbredaktören