Hannu Sarenström kommer till Tiveden.

Lokal mat och dryck blir allt viktigare för hur besökarna upplever en destination.

Måndag den 1 oktober har projekt Besöksvänliga Tiveden bjudit in matkreatören, trädgårdsinspiratören och författaren Hannu Sarenström till Tivedstorp för att lära oss mer om odling, lokala råvaror och matlagning.

Detta är ett unikt tillfälle för oss som vill utveckla måltidsturismen i Tiveden.
Tid: 1 oktober kl. 11.00-15.30
Plats: Tivedstorp

Program
11.00 Föredrag av Hannu
12.00 Lunch
13.00 Workshop om lokal matkultur, lokala råvaror, tradition vs nytänkande
15.00 Fika och avrundning
15.30 Slut

Anmäl till: sebastian.sjoberg@laxa.se senast 24 september!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.