Fiberprojektet del 3

Äntligen måtte det bli något av med detta projekt som av olika anledningar dragits i långbänk.  Det är angeläget att det kommer igång så snart som möjligt.   Dagen då kopparnätet monteras ned närmar sig med stormsteg.   Mobiltäckning i skogarna är inte vad den borde vara!
Länsposten rapporterade från ett möte den 5 september. det behövs fler som beställer!
Det gäller att hänga på när tåget går. Att komma med efteråt blir både krångligt och mångdubbelt dyrare.  Det kan vara fiber eller inte fiber som kan avgöra ett framtida fastighetsköp.  Det är en investering som lönar sig.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.