Tankar efter årsmötet

I väntan på protokoll  och verksamhetsberättelse från årsmötet så kommer här några personliga funderingar.  Verksamheten visade på ett minusresutat, – 17.607 kr.  Vadan detta? Jo, alla som på olika vis bidragit till TUG:S verksamhet under året inbjöds till en fest med mat och underhållning i den dystra månaden november.

Enbart att hålla igång Sannerudsmarknaden kräver att väldigt många ställer upp,  så att det till exempel  inte blir kaos  när alla bilburna besökare väller in.
De röda siffrorna, är en investering för framtida marknader och verksamheter i Tived.  En uppmuntran till alla som arbetar ideellt.
Nu tar vi nya tag in för nästa år!
Det stora kalaset var också tillfälle för de nya ägarna till Tiveds handel att visa vad de kunde. Maten var god och  visade på att det är inte bara att röka fläsk i olika former som de kan utan är fanns sallader som troligtvis inte står på köksborden i Tived varje dag.

Det gladde mig också att Madde fortsätter som ordförande och att  Konst-i-ring lever vidare.   Tråkigt att den 3:e och sista delen av fibersatsningen att gått i stå.   Det måste nog till lokalt engagemang.
Hoppas att det kommer igång igen.  Kopparnätet läggs ner 2019 då måste andra lösningar finnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 18 =