Vill du vara med och utveckla Tived?

Första måndagen i  månaden då är det oftast möte i Utvecklingsgruppen.
Nästa möte är den 5 februari och månaden därpå, 5 mars är det årsmöte.  Årsmötestider innebär att alla valberedningar börjar ringa runt och leta efter nya ledamöter.  Ställ upp som suppleant i år och trivs du med föreningen så kanske du  om några  år kan ta dig an posten som ordförande!   Det är alltid bra om man har tid att växa in i en förening – lära känna övriga ledamöter, lära mer om föreningens arbete.  Nya medlemmar, nya infallsvinklar  – det behövs för att verksamheten inte ska stanna av.
I en förening behövs någon som kan tänka sig ta om skrivandet, en sekreterare!  För att hålla reda på pengarna så behövs det någon som gillar att hålla på med siffror.   Det behövs någon som tar sig an de praktiska göromålen.   Sist men inte minst så behövs det en valberedning .  Kanske det viktigaste jobbet av alla.   Det är valberedningen som letar nya kandidater med rätt kompetens, se till att det finns nya krafter som är beredda att ta över.

Vill du vara med och påverka Tiveds utveckling – hör av dig till Madde, ordförande sedan 18 år tillbaka och berätta att du gärna ställer upp  i TIvedsutvecklingsgrupps arbete.   Kom på styrelsemötena  det är fritt fram att komma dit. Sitt inte och huka hemma den 5 mars när det är årsmöte, för att det är farligt att gå på årsmöten -man kan bli vald till något!

Kanske vill du skriva på Tiveden.nu!   Hör av dig till mig så ordnar jag det.  Vill du inte det-  jag blir glad för uppslag om vad jag ska skriva om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.