Mellansjölandet – kan ge stöd för dina idéer

Tiveds utvecklingsgrupp är medlem i Leader Mellansjölandet.   Klicka r och se vad vilka  projekt som är på gång i Mellansjölandet.

Det finns små och stora projekt.  Det är roligt att se vilka projekt andra har dragit i gång.  Det är bara att låta sig inspireras.   Vintrosa Folkets Hus förening , har ett projekt som heter Vardagsteknik för alla, där man samlar bygdens folk till trivsamma månadsträffar och informerar om  ny teknik. Detta projekt pågår under ett år.

Alla stöter vi på ny teknik i vår vardag. Det är inte lätt att hänga med bland appar och programuppdateringar.  Vare sig vill eller inte så måste vi lära oss nya sätt att kommunicera med vår omgivning. Myndigheter som endast är nåbara på Internet.  Det har både för och nackdelar.   Men  ibland så längtar jag att få möte ett ansikte och inte bara en massa knappande på datorn.  Att träffas under trivsamma former – bara det är positivt.
Någon som tycker att det vore värt att dra igång ett liknade projekt eller en studiecirkel.  Då kan man få pengar t ex till lokalhyra, föredragshållare.  Inga stora summor- men vi får tillbaka en liten del av den  EU-kaka som vi alla är med och betalar till.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.