Julitider vid Tivedstorp

Från och med måndag den 3 juli är det öppet i Tivedstorp alla dagar från kl. 12-17.  Ännu  mera öppet är det under fyra onsdagar  under devisen ta en KulTur på ondagarna till Tivedstorp, då det under kvällarna är PubKvällar med levande musik.  Efter en paus mellan kl. 17-19 så slås dörrarna upp för kvällsaktiviteter i kaffestugan.

I hantverksboden kommer det att vara många aktiviteter under KulTurOnsdagarna.   Vi inleder den 5 juli med  ull i alla former. Spinngruppen från Finnerödja kommer och hälsar på med vanliga  trampspinnrockar och elektriska spinnrockar.   Andrea Eriksson kommer med ull och delar gärna med sig  av sin kunskap om Åsenfår.
Tivedstorpsfåren härstammar från Andreas fårbesättning.  I år finns små skuttande lamm att titta på i Tivedstorp.

Julionsdagarna är även vernissagedagar för sommarens utställningar i Fähuset, som inleds med ”Titta ut! – med naturen som inspiration”, med bidrag från Sörbytorp.  ”Titta ut!” det var min uppmaning till  Hugo när han funderade på hur nästa rya skulle se ut.
Nu ges tillfälle att se vad omgivningar inspirerade till.

Vill du göra en stilla vandring runt Tivedstorp då ska du gå  till Vandrarnas kapell och följa med på vandring med Frälsarkransen.
På lördagskvällen  den 8 juli  är Allsång med Tivedspojkarna i  Tivedstorps missionshus.

Kaffestugan bjuder på live musik och pubkvällar på onsdagarna:
Så här presenteras musik på  hemsidan, där du även få en försmak av bandet.  Onsdag 5 juli: LYKANTROPI från Karlstad spelar svängig, skogig hård rock som ändå är mjuk. Inspirerade av natur och mystik, dom har precis släppt sitt debutalbum som har lovordats över hela landet. Entre: 100 kr. Öppet från kl. 19.00, på scen 21.00

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.