Mellan hägg och syren

Nu går det undan i naturen. Göken gal och häggen står i blom. Äntligen har jag fått potatisen i jorden. Det är ju så mycket som händer i maj – Rötter i Tiveden, nyinvigning av Nationalparken har just avslutats.   Dags för nya evenemang – på torsdag är det tradionsenlig Familje dag i Åboholm… här finns något för alla – gamla motorfordon, hästar, musik, fika.. det som möjligen saknas är tystnad.

På lördagförmiddagen öppnar årets Konst-i-ring.  Ska bli spännande att se vad  våra konstnärer hittat på i år.   Kaféet är öppet  för fika- och pratstund.

Naturupplevelse kan du få på Naturdagen i Tivedstorp på söndagen den 28.  Kom och njut  av tystnaden,  lyssna till fågelsången. fira mor med mat eller fika i kaffestugan.  Hantverksboden är öppen.
Lovisa Larsson har lovat att komma och visa sin gammaldags träkanot.  Lovisa erbjuder kanotturer under maj, augusti och september. 

Kanske blir det barfotapromenad också – man kan aldrig veta vad Lovisa hittar på!

Kika i Sköna Maj bladet också…det bjuds massor av aktiviteter i Undenäs. Nog är lite nyfiken på marknaden i Överby,  men jag har ju redan lovat bort mig till  Hantverksboden, och löften ska man ju hålla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.