Foto/AK

Vår närmaste omvärld

Tived kommer alltid ligga långt från stora metropoler som Örebro,  Skövde, Göteborg, Stockholm…hur vi än vrider och vänder på kartan kommer vi alltid att ligga i en ytterkant.  Om det inte mot all förmodan går som någon skrev i en artikel på  1960-talet – att i Tiveden  bygga ett nytt Brasilia!
Men även en liten ort har en omvärld som vi kanske dagligen har kontakter med på något vis.  För inte så länge sedan presenterades Högsåsen här på hemsidan.  Rötter i Tiveden kommer i år att ha byavandringar i både Högsåsen och Undenäsbygden.  I Undenäs har alla föreningar gått samman och skapt en hemsida, ett förträffligt initiativ .  www.undenas.se
En  gränsöverskridande verksamhet är Ridleder i Tiveden.

Norra Aspamarkens bygdelag
med Röa Bro och vandringslederna Långsjöleden samt Luffaboleden

Olshammarsutvecklingsgrupp har samlat många föreningar och verksamheter på sin sida.

Granvik 
finns ingen sammanhållande sida. Länken går till Wikipedia

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.