Sociala innovationer

Ett nyhetsbrev från Partnerskap för sociala innovationer trillade ned i min mejl.  Jag deltog för något år sedan i  studiecirkel kring sociala innovationer.   Gå gärna in på hemsidan  och läs mer om vad det syftar till.  Du kanske har idéer, tankar som skulle kunna utvecklas och leda till nya lösningar för sociala behov.
 EU-kommissionens resonemang  definierar en social innovation som en ny lösning som möter sociala och samhälleliga behov bättre än tidigare alternativ, främst genom insatser som inte motiveras ekonomiskt.

I Partnerskapet ingår Länstyrelsen i Örebro, Universitet , kommuner, bildningsförbund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.