Fullt hus i Skolbyggnaden

Förra lördagen invigdes  2016 års Konst-i-ring.  Solen sken och   humöret var på topp, nu skulle hela familjen gå en konst-i-ring-runda. Björkarna var finklädda i skir grönska – marken var torr så i år så kunde stövlarna lämnas hemma.  Myror ville gärna lifta med sandalklädda fötter, så det gällde att inte stå still för långa stunder.
Fantasin hade också slagit ut i full blom hos Tiveds-konstnärerna.. Det gällde att ha ögonen öppna och spana runt åt alla håll för här kikade trädgudar, älvor, troll och ängsliga rådjur fram där vi gick.

IMG_1683Vill du se fler bilder? Titta här

Efter rundvandringen så skulle skolbyggnaden undersökas – villkoret från den yngsta var att det skulle fikas, annars skulle hon stanna ute i klätterställningen, så det så!  Det fanns fika!  Det var en strykande åtgång på muffins och hallongrottor.

Det är öppet i Skolbyggnaden lördag-söndag 2 helger framåt – så passa på att fika, göra loppisfynd och titta på utställningen om Utvecklingsgruppen.

Konst-i-ring är som vanligt öppet hela dygnet runt hela sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.