Vildsvin – sluta utforda

“Som det ser ut idag är jakt och minskning av utfodring de medel vi har att arbeta med för att hålla nere populationen och skador.

Vildsvinens framfart  har blivit ett allt större problem i trakten.  Läs artikeln från  Hägghemmet i NA 2016-04-01.  Ett aprilskämt trodde  visst somliga.  Tyvärr så bökas ivrigt i skogen och på åkrar lite här och var.
Länstyrelsens information om vildsvin.

Det måste till ett samarbete mellan markägare- jägare för hur “förvaltningen” av vildsvinsstammen ska ske säger man.   Tveksamt om det som sker i dag är förvaltning  – det är snarare en  hejdlös explosion av vildsvinsstammen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.