Tivedspojkarna

Första    tisdagen i månaden bjuder Tivedspojkarna på öppet hus i Åboholm.  Jag var där förra tisdagen – då var det bara Bosse Persson,  Johnny Davidsson, Charles Svensson , Lennart Haag som fanns på golvet.  Uppe på scenen huserade  Per-Åke Johansson med gitarr och förstärkare.   I vanliga fall brukar det finns de som spelar  nyckelharpa, fiol och bas med och  så en sångfågel..   Åboholm fungerar sedan i våras som reptionslokal – varje tisdagkväll så övar man.

IMG_0975

Nästa öppet hus är tisdagen den  3  november. Per-Åke och pojkarna blir glada om du tar med dig instrument och spelar med dem.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.