Stickor, virknålar har plockats fram

Måndagen den 6 september började höstterminen.  8 stycken damer kom till Dammtorp för att  sticka, virka. prata och fika.  Det d är en stund avkoppling från hemmabestyren.   Marie hade fixat gott fikabröd.  Ett förslag fanns att sticka barnkläder som skulle skickas till en liten stad i Litauen.  Det finns  alltid någon som behöver en ullig filt eller fin tröja,  när våra egna lådor börjar bli fulla med stickat av alla de slag. IMG_0937VIll du prova nålbinding, här kan du få hjälp att komma igång.  Stickar du yllesockar så är det bra att lära sig stoppa strumpor.  Det lärde jag mig när mina pojkar var små – hälarna nöttes fort ut, men nästan ännu bättre  blev sockorna när jag fått stoppa dem några gånger.  Om 14 dar så är det dags för nästa kafékväll i Dammtorp.  Blir du sticksugen in dess, så kan du gå till Församlingshuset i Sannerud redan på måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 16 =