Foto:: AK

Famljefest på campingen

Har passerat  på vägen och sett skylten  Camping Tiveden många gånger men aldrig  vågat mig på att åka ner och titta vad som finns där nere i skogen vid Baggekärr.   Så det var med stor glädje jag  såg inbjudan till  5-årskalaste när familjen de Kort firade 5 år under helgen.   Det var en familjär tillställning med  campinggäster, lokal befolkning och så hela famljen de Kort med personal.    Det behövs många raska armar och ben för att hålla igång en sådan anläggning.
80 platser för husvagnar och 13 stugor att bo i.   Här kan man välja att bo centralt på smaragdgröna välansade  gräsmattor eller mitt i skogen bland tallar och granar med ett stenkast till Undens klara vatten.
Marlies de Kort berättade om familjens 5 år i Tiveden och hur många vänner de fått under åren.  Det är stort steg att bryta upp från det gamla invanda och flytta till ett nytt land och ge sig i kast med ny verksamhet   Det är roligt att se hur bra det gått och Tived har fått en ännu en ambassadör som sprider kunskap om bygden både i Sverige och i Holland och Tyskland.

Närmsta granne till campingen i Baggekärr är  förra campingägarna Marian och Arjan van Ham som håller på att bygg upp en liten semester by.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − åtta =