de Kort firar fem år i Tived

Tiden går fort och nu är det redan 5 år sedan  familjen de Kort övertog  Camping TIveden.    Det firas med öppet hus på campingen under helgen den 13-14 juni.  Alla i trakten är välkomna att besöka Campingen och gå en sväng runt den.   Kaffe , tårta och glass serveras på verandan eller ta med dig eget fika och sitt nere vid vattnet

För barn och ungdomar planeras det för en lekland-hoppkudde och ponnyridning.  Gratis prova på turer med kanot eller segelbåt.
På söndagen den 14 juni så är du välkommen att delta i två olika kreativa kurser  kl. 12-15 med Lanttanten.   Därefter är det buffé   vid Undens strand  kl. 15-18.  Anmäl dig innan den 5 juni.   För 100 kr /person finns det soppa, grillkorv/kött, sallad och dricka.  Levande musik och så en underbar solnedgång!

Varmt välkomna
Hein och Marlies

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.