Post-Lisas butik

Post-Lisas butik är ett familjeföretag som säljer allt man behöver för kropp och själ. Vårt sortiment består av livsmedel,      kroppsvårdsprodukter, nallar och böcker. Butiken öppnades den 24/9 2013 i gamla posten i Tived. I dag har vi även ett behandlingsrum i Tiveds skola.

Vi erbjuder konsultationer om raw food/levande föda samt kostråd. Ta kontakt med oss för ytterligare information.

Vi erbjuder healing och healingmassage också! Ytterligare information om våra behandlingar finns på vår hemsida. Välkommen till vår mysiga behandlingslokal med utsikt över Unden!

 

Är du intresserad av att ha ett homeparty? Tanken är att någon kan samla vänner och bekanta som man kan tänka sig är intresserade av våra produkter (5-10 deltagare). Vi kommer till er och berättar om våra produkter. Möjligheten finns att testa våra produkter och köpa dem på plats, eller göra en beställning. Värden/Värdinnan står för förtäring (om den så önskas) för deltagarna. Bensinersättning förekommer om vi behöver åka mer än 6 mil.

Vi har även lanserat våra egna dockor under namnet Post-Lisas design. Dessa dockor har i uppgift att sprida mycket kärlek och glädje var de än är. De inspirerar andra att vara de unika individer som vi alla är.

Per och Lisa Hellman
070-358 46 59
www.post-lisasbutik.com
info@post-lisasbutik.com